Omleta cu mozzarella si salvie
14 2012 / 1 comentariu
Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Vegetariana
Micul dejun capata savoare cu acesta reteta. Mozzarela va face omleta cremoasa, iar salvia ii va da o aroma proaspata.
Ingrediente
oua, 1/4 ceasca apa, 2 linguri ulei masline, 1/2 lingurita piper rosu, macinat, 1/4 lingurita sare, 30 g mozzarella taiata cubulete, 1 lingurita salvie tocata, 4 oua
Metoda de preparare
Intr-un bol, bate cu un tel ouale intregi cu sare, piper, salvie tocata si apa.
Incinge tigaia si pune doua linguri de ulei. Toarna jumatate din compozitia pregatita si intinde-o in toata tigaia. Las-o sa se prajeasca pana cand marginile se desprind de tigaie.
Ridica putin marginile, astfel incat ou nefacut, care a ramas la suprafata omletei, sa se scurga in tigaie si sa se prajeasca inca 2 minute.
Acum presara jumatate din cantitatea de mozzarela (taiata cubulete) peste jumatate din suprafata omletei si impatureste cealalta jumatate peste ea. Las-o in tigaie maxim un minut si apoi scoate-o pe o farfurie.
Repeta operatiunea cu compozitia ramasa.
Citeste pe Foodstory: http://foodstory.stirileprotv.ro/reteta/omleta-cu-mozzarella-si-salvie#ixzz5J3yqSLfW
Follow us: foodstory.ro on Facebook
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu