Micul dejun care te scapa de 11 kg in 30 de zile

Micul dejun care te scapa de 11 kg in 30 de zile

Medicii spun ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Dupa perioada de repaus din timpul noptii, organismul are nevoie de alimente satioase care sa-i ofere energie. In plus, un mic dejun sanatos reduce senzatia de foame si te ajuta sa nu cazi prada tentatiilor culinare in timpul zilei.

Un mic dejun echilibrat ar trebui compus din alimente bogate in fibre si proteine. In acest fel, substantele nutritive se transforma in energie (si nu in depozite de grasime), senzatia de satietate persista de-a lungul zilei, iar sistemul digestiv functioneaza la cote maxime. Daca acestea lipsesc de la prima masa a zilei, este foarte greu sa le obtii pe parcursul zilei. Fructele si legumele sunt surse bogate de vitamine si minerale, asa ca ar trebui incluse la micul dejun, in fiecare zi.

Iata de ce este important micul dejun pentru intreaga zi 

Totodata, un mic dejun sanatos detoxifica corpul, curata intestinele, imbunatateste digestia si reda stralucire pielii tale. Prima masa a zilei ajuta in procesul de ardere a grasimilor, ajutându-te sa pierzi din kilogramele acumulate, mai ales acum dupa Sarbatori.

Micul dejun care te scapa de kilograme. Pentru a-l prepara ai nevoie de:

2 linguri de fulgi de ovaz

300 ml de kefir (sau iaurt cu putine grasimi)

câteva prune uscate

1 lingurita de seminte de in macinate

1 lingurita cacao

Cum il prepari

Este bine sa il pregatesti cu o noapte inainte. Toarna 100 ml de apa clocotita peste prune, acopera-le pentru 5-10 minute, dupa care asteapta sa se raceasca.

Pune fulgii de ovaz, semintele de in si cacaua intr-un vas incapator, dupa care adauga iaurtul amestecând ingredientele foarte bine. Taie prunele si pune-le in bol. Lasa preparatul la frigider si consuma-l dimineata.

Licoarea minune preparata din usturoi si alcool. O bei 8 zile la rand si vei vedea  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu