Carnati de pui


Va plac carnatii dar va deranjeaza ideea ca nu stiti exact ce contin ? Solutia este simpla: incercati sa va gatiti singuri. Daca doriti sa adoptati o versiune mai gustoasa si mai sanatoasa, incercati carnatii de pui. In acest articol va vom prezenta cateva retete de carnati de pui.
Inainte de a va prezenta retetele de carnati, va voi informa cu privire la ingredientele ce trebuie sa le procurati. In primul rand, aveti nevoie de o masina de tocat, precum si de o masina de umplut carnatii. Daca doriti carnati buni, aveti nevoie si de mate. Pentru a da gust si savoare carnatilor, va recomand sa lasati carnea cu piele, in caz contrar carnatii fiind prea uscati. Retetele ce vi le voi prezenta sunt pe cat de simple, pe atat de gustoase.
Carnati de pui clasici
Aceasta reteta este reteta de baza a carnatilor de pui. Acestia pot fi consumati de catre copii deoarece nu sunt condimentati prea tare. Cu siguranta ii veti aprecia, datorita gustului lor. Ingredientele principale de care aveti nevoie sunt: carne de pui, sare si putin piper. Cantitatea de ingrediente variaza, bineinteles, de cat de multi carnati doriti sa preparati.
In primul rand tocati carnea pe masina de tocat si asezati-o intr-un castron. Asezonati cu sare si piper si amestecato compozitia bine cu mainile. Nu este indicat sa folositi prea mult piper daca aveti si copii. Umpleti fiecare carnat cu aceeasi cantitate de amestec de carne. Acum puteti praji carnatii, sau ii puteti congela pentru alta data.
Carnati de pui in stil italian
Acum va voi prezenta o reteta de carnati putin mai condimentati, dar absolut deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de carne de pui, sare, piper, ardei iute, busuioc si usturoi.
Se macina toate ingredientele si se amesteca impreuna. Umpleti carnatii si bucurati-va de aceasta retata gustoasa si picanta. Acesti carnati subt absolut deliciosi daca sunt gatiti pe gratar, si sunt consumati alaturi de o salata verde. Puteti adauga in farfurie si o bucata de branza mozzarella.
Carnati de pui in stil nemtesc
Acum vom trece la o reteta de carneti de pui reprezentativa pentru o tara recunoscuta pentru carnati. Pentru a prepara carnati de pui in stil nemtesc aveti nevoie de carne de pui, ceapa, usturoi, mustare, sare, piper rosu si chimen.
Macinati carnea, usturoiul si ceapa. Zdrobiti chimenul si amestecati toate ingredientele impreuna. Atunci cand amestecati asigurati-va ca mustarul este bine dispersat. Umpleti carnatii si consumatii imediat. Acest tip de carnati nu se mentin pentru mult timp in frigider, dar in schimb ii puteti congela. Ii puteti servi alaturi de o salata de cartofi sau mai bine, impreuna cu o bere la halba.
Carneti de pui cu rosii uscate la soare
Aceasta reteta este una unica si totodata foarte eleganta. Este perfecta daca doriti sa va surprindeti musafirii cu ceva diferit si gustos. Veti avea nevoie de carne de pui, rosii uscate la soare, ceapa, usturoi, sare, piper, ardei iute, busuioc si oregano.
Tocati carnea si rosiile foarte fin. Amestecati impreuna cu restul ingredientelor si umpleti carnatii. Acesti carnati ofera o savoare speciala atunci cand sunt gatiti la gratar. Un gust aparte se obtine daca ii afumati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu