„Astăzi am pentru voi rețeta mea preferată de pateu de ficat de casă. Pateul este pur și simplu delicios, foarte ușor de făcut și poate fi integrat în orice program de slăbire”, a spus Carmen Brumă.
Ingrediente
- 500 de grame de ficat de pui/porc
- 50 de grame de unt
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 sfeclă roșie
- 200 de mililitri de apă
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Puneți toate ingredientele pe hârtie de copt într-o tavă și adăugați 150-200 de mililitri de apă. Tava merge la cuptor pentru 45 de minute, iar când toate ingredientele sunt gătitele le puneți într-un bol și le amestecați cu un blender până când obțineți o consistență de pastă de pateu.
„Eu îl țin într-un borcan la frigider pentru câteva zile. Rețeta este pentru mai multe persoane. Mie îmi ajunge aproximativ trei zile. E foarte delicios! Poate fi întins pe jumătate de ardei gras, pe crackers sau pe o felie de pâine, care e o sursă foarte bună de proteine și de fier hemic. Puneți niște pătrunjel deasupra pentru un plus de fibre și vitamina C și poftă bună!”, a mai precizat Carmen Brumă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu